Резервации:

Времето:

         
         

Валути:

  EURO EUR 1.9558 лв.  
  RUB RUB 0.0278 лв.  
  GBP GBP 2.2429 лв.  
  USD USD 1.5880 лв.  
   
   

Другите За Нас

Със съпруга ми прекарахме една седмица в хотел Меридиан от 02 Май 2008. Хотелът беше чист и приятен, а персоналът приятелски и в същото време от професионалисти. Пристигнахме в 3.00 сутринта и бяхме топло посрещнати и настанени, без излишно чакане, във великолепна стая...
... Храната в ресторанта беше много добра, с голямо разнообразие от месни и вегитариански ястия...
... Като цяло – страхотна почивка. 

Г-жа Дж. Нортън - Май 2008, Хотел Меридиан, XL Ireland 


… спомням си, че още при влизането си в лобито на хотела си помислих: „ Най-накрая намерихме добро място за почивка!”. Бях изумена от чистотата в хотела. В момента, в който излизахме от стаите си, камериерките влизаха, за да почистят и бяха готови преди да свършим със закуската. Всеки ден намирахме стаята си почистена, спалното бельо сменено и хавлиите подредени в най-различни форми (лебеди, сърца и др.), което толкова ми хареса, че си направихме снимки за спомен. Имаше и прекрасен СПА център, където с приятеля ми се отдадохме на приятни и отпускащи масажи. 

Г-ца К. Спригс – Септември 2007, Хотел Меридиан, Airtours 


Като цяло хотелът беше страхотен, като единствената забележка бе, че трябваше да се плаща за шезлонгите на басейна...
... хавлиите се сменяха всеки ден, а спалното бельо – на 3-4 дни. Районът около басейна беше с прилични размери, както и хотела, като самият басейн беше с идеални размери. Лоби барът беше отворен 24ч. и храна се сервираше до 2.30 сутринта. Бяхме записали само закуска и нощувка, но и на блок масата в ресторанта бяхме приятно изненадани от качествената храна. Около хотела имаше голямо разнообразие от барове и храната навсякъде беше страхотна и с голям избор.
Нямам търпение да се върна... 

Г-ца А. Хънтър – Август 2008, Хотел Меридиан, Thomas Cook 


Наскоро се прибрах след 2 седмици в този хотел. Той е малък (12 стаи) и много добре поддържан и управляван. Закуската беше добра, типично континентална. Стаите са чисти и добре обзаведени. Персоналът е изключително любезен. Прекарах си чудесно и със сигурност ще се върна отново. 

Арнолд Мейдън – Лято 2008, Хотел Виктория – Несебър, Balkan Holidays 


Това беше първата ми ски почивка - в хотел Виктория, Боровец и прекарах чудесно. Изборът ни се определи от това, че хотелът не беше скъп дори и през междинния сезон и предлагаше меню и за вегитарианци. Хотелът беше чист, уютен и приятен, а персоналът – приятелски настроен. Имахме ъглова стая, като шумоизолацията можеше да бъде и малко по-добра, но като цяло не беше особен проблем. Банята беше модерна и чиста, с душ и винаги имаше топла вода. Стаите бяха почиствани всеки ден, а смяната на хавлиите беше повече от достатъчна. Имаше и достатъчно място за цялата ни екипировка. 

Г-жа Дж.С. Мур – Февруари 2008, Хотел Виктория – Боровец, Balkan Holidays
 


Наскоро се завърнах от едноседмична почивка в хотел Виктория – Боровец. Самият хотел представлява малка сграда в Алпийски стил с 14 стаи, разположена на 10мин. от центъра на комплекса в малка борова горичка. Персоналът беше приятелски настроен и услужлив. Стаите бяха чисти и добре поддържани с достатъчно място за дрехи и екипировка, както и с мини-бар. Всеки ден почистваха и сменяха хавлиите, като през цялото време имаше течаща топла вода. Самият хотел беше достатъчно топъл, че можеше да оставяме прозорците си отворени за да влиза свежият планински въздух. 

Г-жа С. Стюард – Февруари 2007, Хотел Виктория – Боровец, Balkan Holidays